Waive Web app

Binnen 3 dagen je eigen omzet genererende web-app

Als hotelier kun je eenvoudig een omzet genererende web-app lanceren, misschien wel veel makkelijker dan je aanvankelijk denkt. Waive zorgt er voor dat je binnen 3 dagen je gepersonaliseerde web app live kan hebben. Het belangrijkste als hotelier is om het doel van jouw web app vast te stellen, dit bepaalt namelijk het kader van de verdere ontwikkeling. Daarna is het slechts een kwestie van de juiste informatie verzamelen en live gaan met de passende methodes. In dit artikel lees je alles over hoe het lanceren van een web app precies in z’n werk gaat.

Bepaal de focus van je verdieners 

De eerste stap is een gezamenlijke brainstorm waarin de focus van de web app wordt bepaald. Ieder hotel heeft namelijk op zijn eigen manier het meeste baat bij een web app, waarin extra omzet het meest terug komt als de belangrijkste driver bij onze relaties. Andere drivers zijn: de vooruitgang in duurzaamheid, een verbeterde gastervaring en een verlaagde druk op het personeel. De brainstorm duurt niet langer dan een uur en wordt gecoördineerd door Waive. Samen komen we tot concrete doelstellingen.

Gebruik de huidige content om je app te vullen en vul aan met nieuwe ideeën

Vaak is een groot deel van de content al te vinden in de fysieke display van het hotel. Denk hierbij aan de hotel map, folders en flyers, of bordjes met speciale aanbiedingen. Nadat dit is verzameld kan de bestaande content worden aangevuld met de nieuwe ideeën die reeds zijn bepaald in de brainstorm. De content is snel en eenvoudig te uploaden in je web app, door het makkelijke dashboard van Waive.

Ga met eenvoudige methodes direct live

Na het vullen van de applicatie kan je met behulp van eenvoudige methodes al een groot deel van de hotelgasten bereiken. Bijvoorbeeld via een landingspagina op de WIFI, een link in de welkomstmail of met een QR-code op de kamer. Hierbij moedigen wij aan om creatief te zijn. Hoe meer jouw app gebruikt wordt; des te hoger de impact. Adverteer jouw unieke QR-code op een dobbelsteen, kussen of chocolaatje en stimuleer het gebruik van de web app.  

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuw digitaal kanaal

Dit is nog maar het begin! Je kunt nu zelf ontdekken welke promoties, aanbevelingen en activiteiten het meest gewild zijn onder jouw hotelgasten. Gebruik deze informatie om uit te bouwen op je huidige hotelaanbod en ga opzoek naar nieuwe mogelijkheden om nog meer rendement te halen uit je eigen web app.

Related Posts

Hotels kijken verder dan kamerprijzen om inkomsten te genereren

Nu de hotel industrie zich in een diepe herstelfase bevindt, worden hoteliers aangespoord...

Welkom Van der Valk Eindhoven!

Met trots delen we dat Waive nu live is in het Van der...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Let us give you an insight

how Waive can increase your guest satisfaction and during-stay profit of your hotel